https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/131128-64ebf3a05d8d12c280a930b7441855c12c9261e6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Greta (2020)

16 Seks Grof taalgebruik
Een 70-jarige verpleger krijgt een tedere en liefdevolle relatie met de veel jongere Jean, die verdacht wordt van moord.

Greta

16 Seks Grof taalgebruik
97 minuten Drama 07-05-2020

Recensies Greta

MovieMeter: 2,67
Rotten Tomatoes 60

Filmposter Greta

Een 70-jarige verpleger krijgt een tedere en liefdevolle relatie met de veel jongere Jean, die verdacht wordt van moord.

Het ziekenhuis in Fortaleza, Brazilië, is zo overvol dat de 70-jarige verpleger Pedro geen bed kan vinden voor zijn transgender vriendin Daniela, die lijdt aan nierfalen. Hij neemt stiekem een ​​gewonde jongeman, die onder bewaking staat van een moord, mee naar zijn huis en geeft in plaats daarvan zijn ziekenhuisbed aan Daniela. Ondanks het verleden van de jongeman ontwikkelt zich een tedere, fysieke relatie tussen de zorgzame Pedro, wiens passie voor de actrice Greta Garbo zelfs zijn seksleven beïnvloedt, en Jean, zijn herstellende huisgast. Maar wat zijn de intenties van de jongeman precies?

Bekijk het aanbod van Greta

Greta Greta Greta Greta Greta Greta
Filmposter Filmposter Greta

Regisseurs Greta

Armando Praça

Amando Braça

Schrijvers Greta

Armando Praça

Cast Greta

Demick Lopes
Denise Weinberg
Marco Nanini
Gretta Star
Gretta Sttar
Robério Diógenes

Greta

Wil jij weten waar Greta op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Greta draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Greta informatie

Benieuwd waar Greta over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Greta. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Greta al heeft ontvangen.

Greta trailer

Benieuwd of Greta iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Greta jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Greta kunt kijken!