Grev

120 minuten 30-05-2023
Grev vertelt het verhaal van moslim- en niet-moslimvrouwen die hun krachten bundelen in de strijd voor betere arbeidsomstandigheden. De Engelse Sarah is met haar homoseksuele echtgenoot John in Bursa terechtgekomen. Fatma is onlangs in dienst getreden. Sofia en Zabel, de een Grieks en de ander Armeens, zijn de woordvoerders van de arbeiders. Samen initiëren ze een staking.

Regisseur Grev

Metin Yegin

Schrijvers Grev

Onbekend

Cast Grev

Tansel Öngel
Itziar Ituño

Filmagenda van Grev

Grev

Wil jij weten waar Grev op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Grev draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Grev informatie

Benieuwd waar Grev over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Grev. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Grev al heeft ontvangen.

Grev trailer

Benieuwd of Grev iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Grev jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Grev kunt kijken!