Grimm

103 minuten Drama, Komedie, Avontuur 2003
MovieMeter: 3,03
Jacob en zijn zus Marie worden op een winterdag in het bos achtergelaten door hun werkloze vader. Jacob vindt in zijn jas een briefje van zijn moeder die hen maant naar haar broer in Spanje te gaan. Eenmaal in Spanje blijkt hun oom te zijn overleden. Marie ontmoet Diego, een Spaanse chirurg, en wordt verliefd op hem. Diego woont samen met zijn overheersende zuster Teresa. Tot verbijstering van Jacob wil Marie met Diego trouwen. Zelfs na de bruiloft probeert de jaloerse Jacob zijn zusje bij Diego weg te krijgen. Als dat niet lukt, begint hij zijn zwager te tarten. Al snel blijkt dat dit voor niemand onbestraft blijft ...

Geregisseerd door

Alex van Warmerdam

Schrijvers

Alex van Warmerdam

Otakar Votocek

Cast

Jacob Derwig
Johan Leysen
Carmelo Gómez
Halina Reijn
Teresa Berganza

Filmagenda van Grimm

Grimm

Wil jij weten waar Grimm op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Grimm draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Grimm informatie

Benieuwd waar Grimm over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Grimm. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Grimm al heeft ontvangen.

Grimm trailer

Benieuwd of Grimm iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Grimm jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Grimm kunt kijken!