Groenkijkers (2024)

Groenkijkers

50 minuten 28-05-2024
De regisseur zet haar gevoel van machteloosheid over de teloorgang van de natuur om in bewondering voor natuurbeschermers. De film is bedoeld voor alle mensen die de natuur een warm hart toedragen. ‘Liefde voor de natuur begint met goed kijken’ zegt Jacques Rovers, vader van regisseur Sanne Rovers en al meer dan 35 jaar beschermer van wilde planten. ‘Want wat je liefhebt, koester je’. Naast haar vader ontmoeten we onder andere het markante trio Henk, Guido en Paul die al meer dan 20 jaar insecten tellen; de flamboyante Herman, een landgoedeigenaar op zoek naar toekomstbestendige balans in het bos; Celine, boerendochter en vogelbeschermer in hart en nieren en Nicky, een sympathieke stadse activist met een vlindertuin. We delen hun kleine ontdekkingen en successen. Maar ervaren ook hun gevoel van wanhoop of het allemaal nog wel zin heeft.

Regisseur Groenkijkers

Onbekend

Schrijvers Groenkijkers

Onbekend

Cast Groenkijkers

Onbekend

Filmagenda van Groenkijkers

Groenkijkers

Wil jij weten waar Groenkijkers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Groenkijkers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Groenkijkers informatie

Benieuwd waar Groenkijkers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Groenkijkers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Groenkijkers al heeft ontvangen.

Groenkijkers trailer

Benieuwd of Groenkijkers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Groenkijkers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Groenkijkers kunt kijken!