Ik beschouw jou wel als een vriend (2024)

Ik beschouw jou wel als een vriend

24-04-2024
Een rock-'n-roll portret van kunstenaar Herman Brood als artiest en als mens. Tussen 1976 en 1999 volgt filmmaker Piet Wichers Herman Brood regelmatig met zijn videocamera. Hij filmt on stage, backstage en neemt door de jaren heen unscripted interviews af.

Regisseur Ik beschouw jou wel als een vriend

Piet Wichers

Schrijvers Ik beschouw jou wel als een vriend

Onbekend

Cast Ik beschouw jou wel als een vriend

Onbekend

Ik beschouw jou wel als een vriend

Wil jij weten waar Ik beschouw jou wel als een vriend op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ik beschouw jou wel als een vriend draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ik beschouw jou wel als een vriend informatie

Benieuwd waar Ik beschouw jou wel als een vriend over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ik beschouw jou wel als een vriend. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ik beschouw jou wel als een vriend al heeft ontvangen.

Ik beschouw jou wel als een vriend trailer

Benieuwd of Ik beschouw jou wel als een vriend iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ik beschouw jou wel als een vriend jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ik beschouw jou wel als een vriend kunt kijken!