Groot en klein (2024)

Groot en klein

25-04-2024
Groter dan je kleine broertje maar kleiner dan je buurmeisje, groot genoeg voor de snelle step maar te klein voor de flitsende racefiets. Ben je nu groot of toch nog klein? Of allebei tegelijk? Of soms groot en dan weer klein? Dit filmprogramma speelt met de verschillen tussen de twee.

Regisseur Groot en klein

Onbekend

Schrijvers Groot en klein

Onbekend

Cast Groot en klein

Onbekend

Filmagenda van Groot en klein

Groot en klein

Wil jij weten waar Groot en klein op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Groot en klein draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Groot en klein informatie

Benieuwd waar Groot en klein over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Groot en klein. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Groot en klein al heeft ontvangen.

Groot en klein trailer

Benieuwd of Groot en klein iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Groot en klein jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Groot en klein kunt kijken!