In Our Time (1981)

In Our Time

106 minuten Drama 1981

Recensies In Our Time

MovieMeter: 2,8

Filmposter In Our Time

Een vierdelige anthologie die zich in opeenvolgende decennia afspeelt, van de jaren '50 tot en met begin jaren '80. Het eerste segment heet 'Little Dragon Head' en gaat over een eenzame schooljongen die enkel een speeltje heeft dat op Godzilla lijkt. Totdat een knap nichtje verschijnt. Het tweede, 'Expectation', vertelt van een pubermeisje van wie de romantische verlangens mogelijk te groot en te vroeg zijn. In het derde segment 'The Jumping Frog' ondervindt een universiteitsstudent meer geluk in de sport dan in de liefde. Afsluiter is 'Say Your Name', waarin een jong stel buitengesloten raakt van hun nieuwe appartement.
Filmposter Filmposter In Our Time

Regisseurs In Our Time

Edward Yang

I-Chen Ko

Te-chen Tao

Yi Chang

Schrijvers In Our Time

Yi Chang

I-Chen Ko

Te-chen Tao

Edward Yang

Cast In Our Time

Kuo-Hsiu Li
Sylvia Chang
Ying-chen Chang
Emily Y. Chang
Chi Chen
Sheng-wen Lan

Alternatieve titels

Guang Yin De Gu Shi

In Our Time

Filmagenda van In Our Time

In Our Time

Wil jij weten waar In Our Time op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar In Our Time draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In Our Time informatie

Benieuwd waar In Our Time over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In Our Time. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies In Our Time al heeft ontvangen.

In Our Time trailer

Benieuwd of In Our Time iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In Our Time jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij In Our Time kunt kijken!