https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/210745-455cc20eeeab5567bda18d881d7d16209713e2b2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)

12
Nog steeds aan het bijkomen van het verlies van Gamora, verzamelt Peter Quill zijn team om het universum te verdedigen - een missie die het einde van de Guardians zou kunnen betekenen als ze niet slagen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

12
150 minuten 03-05-2023

Filmposter Guardians of the Galaxy Vol. 3

Nog steeds aan het bijkomen van het verlies van Gamora, verzamelt Peter Quill zijn team om het universum te verdedigen - een missie die het einde van de Guardians zou kunnen betekenen als ze niet slagen.

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

Bekijk het aanbod van Guardians of the Galaxy Vol. 3

Regisseur Guardians of the Galaxy Vol. 3

James Gunn

Schrijvers Guardians of the Galaxy Vol. 3

Onbekend

Cast Guardians of the Galaxy Vol. 3

Chris Pratt
Zoe Saldana
Dave Bautista
Vin Diesel
Bradley Cooper
Sean Gunn
Chukwudi Iwuji
Karen Gillan
Pom Klementieff
Will Poulter
Maria Bakalova

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Wil jij weten waar Guardians of the Galaxy Vol. 3 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Guardians of the Galaxy Vol. 3 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Guardians of the Galaxy Vol. 3 informatie

Benieuwd waar Guardians of the Galaxy Vol. 3 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Guardians of the Galaxy Vol. 3. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Guardians of the Galaxy Vol. 3 al heeft ontvangen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer

Benieuwd of Guardians of the Galaxy Vol. 3 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Guardians of the Galaxy Vol. 3 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Guardians of the Galaxy Vol. 3 kunt kijken!