Guava Island (2018)

Guava Island

55 minuten 2018

Recensies Guava Island

Rotten Tomatoes 76
Deni Maroon is een rebelse muzikant met veel ambities. Hij beschikt over een waaier van talenten als entertainer. Hij is vastbesloten op het eiland Guava een festival te organiseren voor iedereen. Hij zingt feel good-songs op zijn dagelijkse radioshow en wordt een lieveling onder de eilandbewoners.

Bekijk het aanbod van Guava Island

Regisseur Guava Island

Hiro Murai

Schrijvers Guava Island

Donald Glover

Stephen Glover

Ibra Ake

Jamal Olori

Fam Udeorji

Cast Guava Island

Donald Glover
Nonso Anozie
Rihanna
Letitia Wright

Guava Island

Wil jij weten waar Guava Island op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Guava Island draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Guava Island informatie

Benieuwd waar Guava Island over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Guava Island. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Guava Island al heeft ontvangen.

Guava Island trailer

Benieuwd of Guava Island iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Guava Island jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Guava Island kunt kijken!