Gully Boy (2019)

6 Geweld

Gully Boy

6 Geweld
Drama, Komedie, Muziek 2019

Recensies Gully Boy

Metacritic: 65,1
MovieMeter: 3,5
Rotten Tomatoes 95

Filmposter Gully Boy

Murad is 22 en woont in Dharavi, een sloppenwijk in Mumbai. Zijn armlastige moslimfamilie worstelt om zijn hbo-opleiding te betalen, zodat hij later een kantoorbaan kan bemachtigen. Zijn vader, een ongeschoolde chauffeur, heeft zojuist een tweede vrouw bij hen thuisgebracht, wat de spanningen in dit vijfpersoonshuishouden niet echt vermindert. Murad zoekt troost in marihuana, in zelfgeschreven boze hiphop en in zijn geheime jeugdliefde, Safeena, een doktersdochter die er trots op is haar witte hidjab te dragen.
Filmposter Filmposter Gully Boy

Regisseur Gully Boy

Zoya Akhtar

Schrijvers Gully Boy

Zoya Akhtar

Reema Kagti

Vijay Maurya

Cast Gully Boy

Zoya Akhtar
Ranveer Singh
Alia Bhatt
Reema Kagti
Vijay Raaz
Vasundhara Koshy
Siddhant Chaturvedi

Filmagenda van Gully Boy

Gully Boy

Wil jij weten waar Gully Boy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gully Boy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gully Boy informatie

Benieuwd waar Gully Boy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gully Boy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gully Boy al heeft ontvangen.

Gully Boy trailer

Benieuwd of Gully Boy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gully Boy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gully Boy kunt kijken!