Gun Shy

92 minuten Komedie, Actie, Thriller, Crime, Avontuur 2016

Recensies Gun Shy

Metacritic: 21,1
MovieMeter: 1,85
Rotten Tomatoes 0

Filmposter Gun Shy

De steenrijke Turk Henry (Antonio Banderas) is een wereldberoemde rockster die getrouwd is met een supermodel (Olga Kurylenko). Tijdens een vakantie wordt zijn vrouw op mysterieuze wijze ontvoerd door een groep afvallige piraten. Als hij maar weinig hulp krijgt van de lokale autoriteiten, besluit hij zelf een reddingsmissie op touw te zetten. Met nagenoeg geen ervaring moet hij door de jungle trekken en het opnemen tegen meedogenloze bandieten.

Bekijk het aanbod van Gun Shy

Filmposter Filmposter Gun Shy

Regisseur Gun Shy

Simon West

Schrijvers Gun Shy

Mark Haskell Smith

Toby Davies

Cast Gun Shy

Antonio Banderas
Olga Kurylenko
Mark Valley
Ben Cura

Gun Shy

Wil jij weten waar Gun Shy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gun Shy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gun Shy informatie

Benieuwd waar Gun Shy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gun Shy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gun Shy al heeft ontvangen.

Gun Shy trailer

Benieuwd of Gun Shy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gun Shy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gun Shy kunt kijken!