Guptodhoner Sondhane (2018)

Guptodhoner Sondhane

130 minuten 2018

Recensies Guptodhoner Sondhane

Filmposter Guptodhoner Sondhane

Subarna Sen is professor aan de universiteit van Oxford. Wanneer hij terugkeert naar India, ontmoet hij zijn neefje Abir. Die neemt hem mee naar het huis van hun voorouders in Manikantapur, waar Abirs oom net onder mysterieuze omstandigheden is overleden. In het stadje horen ze over een plaatselijke mythe over een 350 jaar oude schat, die verborgen zou zijn in een paleis. In het dagboek van de overleden oom staat een aanwijzing om de schat te kunnen vinden. Samen gaan ze op zoek. Ze zijn echter niet de enigen die het op de schat gemunt hebben.

Bekijk het aanbod van Guptodhoner Sondhane

Filmposter Filmposter Guptodhoner Sondhane

Regisseur Guptodhoner Sondhane

Onbekend

Schrijvers Guptodhoner Sondhane

Onbekend

Cast Guptodhoner Sondhane

Abir Chatterjee
Arjun Chakraborty
Ishaa Saha

Guptodhoner Sondhane

Wil jij weten waar Guptodhoner Sondhane op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Guptodhoner Sondhane draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Guptodhoner Sondhane informatie

Benieuwd waar Guptodhoner Sondhane over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Guptodhoner Sondhane. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Guptodhoner Sondhane al heeft ontvangen.

Guptodhoner Sondhane trailer

Benieuwd of Guptodhoner Sondhane iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Guptodhoner Sondhane jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Guptodhoner Sondhane kunt kijken!