Haags kind in de Tweede Wereldoorlog (2022)

Haags kind in de Tweede Wereldoorlog

27-05-2022
Negen ouderen vertellen hun verhaal over het verloop van de oorlog in Den Haag en hoe zij die als kind beleefd hebben. Hoe heeft de oorlog de rest van hun leven beïnvloed?

Regisseurs Haags kind in de Tweede Wereldoorlog

Bart Grimbergen

Robbert Bleys

Schrijvers Haags kind in de Tweede Wereldoorlog

Onbekend

Cast Haags kind in de Tweede Wereldoorlog

Onbekend

Haags kind in de Tweede Wereldoorlog

Wil jij weten waar Haags kind in de Tweede Wereldoorlog op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Haags kind in de Tweede Wereldoorlog draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Haags kind in de Tweede Wereldoorlog informatie

Benieuwd waar Haags kind in de Tweede Wereldoorlog over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Haags kind in de Tweede Wereldoorlog. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Haags kind in de Tweede Wereldoorlog al heeft ontvangen.

Haags kind in de Tweede Wereldoorlog trailer

Benieuwd of Haags kind in de Tweede Wereldoorlog iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Haags kind in de Tweede Wereldoorlog jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Haags kind in de Tweede Wereldoorlog kunt kijken!