Haarlem op Film: Voorproefje (2020)

Haarlem op Film: Voorproefje

27-09-2020
Een eerste voorproefje van Haarlem op Film, met nog nooit vertoonde films van Haarlemmers. Het filmproject van Erik Willems is een spannende zoektocht naar de ziel van de stad, met filmmateriaal uit een hele eeuw, ook aangevuld met wat Haarlemmers zelf gefilmd hebben in die honderd jaar. Ooit was Haarlem film-hoofdstad van Nederland, zeg maar gerust Hollywood aan het Spaarne met Polygoon, filmfabriek Hollandia en Multifilm.

Regisseur Haarlem op Film: Voorproefje

Erik Willems

Schrijvers Haarlem op Film: Voorproefje

Onbekend

Cast Haarlem op Film: Voorproefje

Onbekend

Filmagenda van Haarlem op Film: Voorproefje

Haarlem op Film: Voorproefje

Wil jij weten waar Haarlem op Film: Voorproefje op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Haarlem op Film: Voorproefje draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Haarlem op Film: Voorproefje informatie

Benieuwd waar Haarlem op Film: Voorproefje over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Haarlem op Film: Voorproefje. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Haarlem op Film: Voorproefje al heeft ontvangen.

Haarlem op Film: Voorproefje trailer

Benieuwd of Haarlem op Film: Voorproefje iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Haarlem op Film: Voorproefje jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Haarlem op Film: Voorproefje kunt kijken!