https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/171402-47eb076d6e84edc8258233e2483e0d032898dcf0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hable con ella (2019)

12 Seks
Hable con ella van Pedro Almodóvar is een ingetogen en tragikomisch portret, over de parallelle verhalen van twee mannen en hun liefde voor twee comateuze vrouwen.

Hable con ella

12 Seks
112 minuten Drama, Mysterie, Romantiek 12-09-2019

Recensies Hable con ella

MovieMeter: 3,74
Metacritic: 86,1
Rotten Tomatoes 92

Filmposter Hable con ella

Hable con ella van Pedro Almodóvar is een ingetogen en tragikomisch portret, over de parallelle verhalen van twee mannen en hun liefde voor twee comateuze vrouwen.

Hable con ella van Pedro Almodóvar is een ingetogen en tragikomisch portret, over de parallelle verhalen van twee mannen en hun liefde voor twee comateuze vrouwen. De macho reisboekenschrijver Marco (Grandinetti) werd hopeloos verliefd op stierenvechtster Lydia (Rosario Flores), die sinds een rampzalig verlopen stierengevecht vecht voor haar leven. De verpleger Benigno (Javier Cámara) wijdt zijn leven aan balletstudente Alicia (Watling), die jaren geleden door een verkeersongeluk in coma raakte. Marco is in een nachtmerrie belandt, maar voor Benigno is er een droom uitgekomen. Waar hij Alicia eerder als stalker alleen op afstand bewonderde, kan hij nu ‘met’ haar praten. Hij adviseert dan ook aan zijn lotgenoot Marco: ‘Hable con ella’ (‘praat met haar’). Pedro Almodóvar staat bekend als vrouwenregisseur. Ook in Hable con ella zijn het juist de vegeterende vrouwen die de meeste indruk maken. De film won een Oscar voor Beste Scenario en een Golden Globe voor Beste Buitenlandse Film. “When it's over, the realization of how much the movie means to you really sinks in; you can't get it out of your heart.” – The New York Times.
Hable con ella Hable con ella
Filmposter Filmposter Hable con ella

Regisseur Hable con ella

Pedro Almodóvar

Schrijvers Hable con ella

Pedro Almodóvar

Cast Hable con ella

Darío Grandinetti
Javier Cámara
Leonor Watling
Rosario Flores
Adolfo Fernández
Agustín Almodóvar
Caetano Veloso
Carmen Machi
Cecilia Roth
Elena Anaya
Geraldine Chaplin
Lola Duenas
Lola García
Malou Airaudo
Mariola Fuentes
Marisa Paredes
Paz Vega
Pina Bausch
Roberto Álvarez
Sonia Grande

Alternatieve titels

Hable con ella

Talk To Her

Filmagenda van Hable con ella

Hable con ella

Wil jij weten waar Hable con ella op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hable con ella draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hable con ella informatie

Benieuwd waar Hable con ella over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hable con ella. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hable con ella al heeft ontvangen.

Hable con ella trailer

Benieuwd of Hable con ella iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hable con ella jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hable con ella kunt kijken!