Barefoot Gen (1982)

Barefoot Gen

83 minuten Animatie, Drama, Biografisch, Historisch, Oorlog 1982

Recensies Barefoot Gen

MovieMeter: 3,78
Rotten Tomatoes 71
De jonge Gen en zijn familie leven in Hiroshima tegen het einde van W.O.II. Aangezien Gen's vader de mening is toegedaan dat de oorlog niet te winnen is, wordt hij verstoten door de rest van de buurtbewoners. Ze moeten ploeteren om rond te komen en hebben dagelijks een tekort aan eten. Dan, ‘s ochtends op 6 augustus 1945, valt de atoombom op Hiroshima. Gen overleeft en moet zien om te gaan met het leven in Hiroshima na de bom.

Regisseur Barefoot Gen

Mori Masaki

Schrijvers Barefoot Gen

Keiji Nakazawa

Cast Barefoot Gen

Issei Miyazaki
Masaki Kôda
Seiko Nakano
Catherine Battistone
Yoshie Shimamura
Iona Morris

Alternatieve titels

Hadashi no Gen

Barefoot Gen

Filmagenda van Barefoot Gen

Barefoot Gen

Wil jij weten waar Barefoot Gen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Barefoot Gen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Barefoot Gen informatie

Benieuwd waar Barefoot Gen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Barefoot Gen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Barefoot Gen al heeft ontvangen.

Barefoot Gen trailer

Benieuwd of Barefoot Gen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Barefoot Gen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Barefoot Gen kunt kijken!