Hadewych doet de dames

Hadewych doet de dames

In de afgelopen 75 jaar bereisden zo’n slordige 250 Nederlandse zangeressen de vaderlandse podia. Bij elkaar opgeteld waren zij goed voor ca. 12.500 liedjes die er toe deden en doen. Hadewych Minis speurt in deze berg muziek naar de liedjes die haar raken, die tijdsbeelden markeerden, naar vergeten liedjes die we allemaal kunnen meezingen en naar liedteksten die niets aan zeggingskracht hebben ingeboet. Begeleid door het Matangi Quartet, voor de gelegenheid aangevuld met een bassist en een drummer, wisselen nostalgie, hits en vergeten parels elkaar af in een aaneenschakeling van gespeelde en gezongen monologen. Hadewych zoomt in op het hart en de smart van onze Nederlandse zangeressen en liedjesschrijfsters. Van Anouk tot Annie M.G. Schmidt en van LAKSHMI tot Zangeres zonder Naam. Op zoek naar haar muzikale vingerafdruk. .

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Hadewych doet de dames

Hadewych doet de dames

Wil jij weten waar Hadewych doet de dames op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hadewych doet de dames draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hadewych doet de dames informatie

Benieuwd waar Hadewych doet de dames over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hadewych doet de dames. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hadewych doet de dames al heeft ontvangen.

Hadewych doet de dames trailer

Benieuwd of Hadewych doet de dames iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hadewych doet de dames jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hadewych doet de dames kunt kijken!