https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/111691-d41d2083b5a11c00448919feabf9f0219170f4f1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hangman (2018)

16 Geweld Grof taalgebruik
Een seriemoordenaar leidt Detective Bishop naar een emotionele en verontrustende zoektocht naar de waarheid achter diverse moorden.

Hangman

16 Geweld Grof taalgebruik
98 minuten Thriller, Crime 10-05-2018

Recensies Hangman

Metacritic: 31,1
MovieMeter: 2,52
Rotten Tomatoes 5

Filmposter Hangman

Een seriemoordenaar leidt Detective Bishop naar een emotionele en verontrustende zoektocht naar de waarheid achter diverse moorden.

Gevierd crime detective Ray Archer (Al Pacino) wordt gekoppeld aan profiler Will Ruiney (Karl Urban) om samen een van de gewelddadigste seriemoordenaars van de stad te vangen. Hij speelt een gestoorde versie van het kinderspelletje ‘galgje’. Crimineel journalist Christi Davies (Brittany Snow) rapporteert over misdaad in de stad en schaduwt de detectives tijdens hun onderzoek. Het trio heeft een race tegen de klok om de moorden te voorkomen. Elke 24 uur wordt er een slachtoffer opgehangen met een letter op de borst of rug gesneden. Zo wordt het spel gespeeld.

Regisseur Hangman

Johnny Martin

Schrijvers Hangman

Michael Caissie

Charles Huttinger

Cast Hangman

Al Pacino
Karl Urban
Joe Anderson
Brittany Snow

Hangman

Wil jij weten waar Hangman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hangman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hangman informatie

Benieuwd waar Hangman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hangman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hangman al heeft ontvangen.

Hangman trailer

Benieuwd of Hangman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hangman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hangman kunt kijken!