https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/159239-11bdc3aa4490f46cd975c2cc7d66fef7accf3e43/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hope (2020)

AL
Hope is een eerlijk en gevoelig drama van Maria Sødahl, gebaseerd op haar eigen ervaringen. Wat gebeurt er met de liefde wanneer je nog maar 3 maanden te leven hebt?

Hope

AL
126 minuten 29-10-2020

Recensies Hope

Filmposter Hope

Hope is een eerlijk en gevoelig drama van Maria Sødahl, gebaseerd op haar eigen ervaringen. Wat gebeurt er met de liefde wanneer je nog maar 3 maanden te leven hebt?

Na een succesvolle internationale tour met haar dansgezelschap, keert Anja (Andrea Bræin Hovig) terug naar huis om Kerst te vieren. Daar wacht haar gezin op haar: partner en theaterregisseur Tomas (Stellan Skarsgård, Chernobyl, Mama Mia, Melancholia), hun drie biologische kinderen, en de drie kinderen uit Tomas' eerste huwelijk. Maar vlak voor Kerst krijgen Anja en Tomas nieuws dat inslaat als een bom: Anja heeft een hersentumor en niet lang meer te leven. Samen proberen ze een manier te vinden om het nieuws te delen met hun familie. In de tijd die volgt wordt de relatie tussen Anja en Tomas hevig op de proef gesteld. De Noorse filmmaker Maria Sødahl debuteerde in 2010 met de film LIMBO, die destijds 5 Amanda's (Noorse Oscars) won. Negen jaar later is ze terug met Hope, die in wereldpremière ging op het Filmfestival van Toronto. Na de Europese première op het Filmfestival van Berlijn, won HOPE daar het Europa Cinemas Label.

Regisseur Hope

Maria Sødahl

Schrijvers Hope

Onbekend

Cast Hope

Stellan Skarsgård
Johannes Joner
Andrea Bræin Hovig
Elli Rhiannon Müller Osbourne
Terje Auli

Alternatieve titels

Håp

Hope

Filmagenda van Hope

Hope

Wil jij weten waar Hope op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hope draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hope informatie

Benieuwd waar Hope over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hope. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hope al heeft ontvangen.

Hope trailer

Benieuwd of Hope iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hope jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hope kunt kijken!