https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/160640-6bcb2a9d0c5337cfa4190271fbf1594e2840b91d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Happiest Season (2020)

6 Geweld
Happiest Season is een romantische komedie over het verlangen naar de acceptatie van je familie, terwijl je toch trouw blijft aan jezelf en je tegelijkertijd probeert om Kerstmis niet te verpesten.

Happiest Season

6 Geweld
100 minuten 03-12-2020

Recensies Happiest Season

Filmposter Happiest Season

Happiest Season is een romantische komedie over het verlangen naar de acceptatie van je familie, terwijl je toch trouw blijft aan jezelf en je tegelijkertijd probeert om Kerstmis niet te verpesten.

De eerste keer de familie van je vriendin ontmoeten kan moeilijk zijn. Het is nóg lastiger als je een aanzoek hebt gepland tijdens haar jaarlijkse kerstdiner en je je realiseert dat haar familie niet eens weet dat ze gay is. Als Abby (Kristen Stewart) erachter komt dat Harper (Mackenzie Davis) hun relatie geheim heeft gehouden voor haar familie, begint ze zich af te vragen of ze haar wel echt kent. Happiest Season is een romantische komedie over het verlangen naar de acceptatie van je familie, terwijl je toch trouw blijft aan jezelf en je tegelijkertijd probeert om Kerstmis niet te verpesten.

Bekijk het aanbod van Happiest Season

Happiest Season Happiest Season Happiest Season Happiest Season Happiest Season
Filmposter Filmposter Happiest Season

Regisseur Happiest Season

Clea DuVall

Schrijvers Happiest Season

Clea DuVall

Mary Holland

Cast Happiest Season

Kristen Stewart
Mackenzie Davis
Alison Brie
Dan Levy
Aubrey Plaza
Burl Moseley
Daniel Levy
Mary Steenburgen
Victor Garber

Happiest Season

Wil jij weten waar Happiest Season op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Happiest Season draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Happiest Season informatie

Benieuwd waar Happiest Season over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Happiest Season. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Happiest Season al heeft ontvangen.

Happiest Season trailer

Benieuwd of Happiest Season iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Happiest Season jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Happiest Season kunt kijken!