https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/214797-89388a68824c1f19c911228b6e5a1cf6f124ab9d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Happy Single (2023)

12
Een heerlijk romantische komedie van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn met o.a. Juvat Westendorp, Jamie Grant, Manuel Broekman en Barbara Sloesen. Geeft Mollie haar geliefde ‘happy single’ status op of neemt ze alsnog de

Happy Single

12
93 minuten 21-09-2023

Filmposter Happy Single

Een heerlijk romantische komedie van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn met o.a. Juvat Westendorp, Jamie Grant, Manuel Broekman en Barbara Sloesen. Geeft Mollie haar geliefde ‘happy single’ status op of neemt ze alsnog de

Een heerlijk romantische komedie van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn met o.a. Juvat Westendorp, Jamie Grant, Manuel Broekman en Barbara Sloesen. Geeft Mollie haar geliefde ‘happy single’ status op of neemt ze alsnog de benen? Iedere man die in de buurt van Mollie komt, wordt gewaarschuwd: ‘deze meid breekt je hart’. De psychologe – specialiteit echtscheidingen - doet niet aan blijvertjes, gelooft niet in voorbestemd en krijgt kriebels van de term ‘de ware’. Als ze in haar stamkroeg Otis ontmoet en meer kriebels heeft dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie dan ook hard weglopen. Maar dan blijkt Otis de nieuwe collega te zijn die zij moet inwerken en behoort ontwijken niet meer tot de mogelijkheden. Mollie’s vrienden op de werkvloer proberen haar te overtuigen om de liefde een kans te geven, maar staan daarmee klaarblijkelijk voor hun lastigste case ooit.

Bekijk het aanbod van Happy Single

Regisseur Happy Single

Anna van Keimpema

Schrijvers Happy Single

Onbekend

Cast Happy Single

Juvat Westendorp
Jamie Grant
Sanne Langelaar
Andre Dongelmans
Ellemijn Veldhuyzen van Zanten
Manuel Broekman
Dick van den Toorn
Barbara Sloesen
Henriëtte Tol
Peter Blok

Happy Single

Wil jij weten waar Happy Single op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Happy Single draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Happy Single informatie

Benieuwd waar Happy Single over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Happy Single. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Happy Single al heeft ontvangen.

Happy Single trailer

Benieuwd of Happy Single iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Happy Single jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Happy Single kunt kijken!