Happy SingleHappy Single (VIP-middag) (2024)

Happy SingleHappy Single (VIP-middag)

18-06-2024
Iedere man die in de buurt van Mollie komt, wordt gewaarschuwd: ‘deze meid breekt je hart’. De psychologe – specialiteit echtscheidingen - doet niet aan blijvertjes, gelooft niet in voorbestemd en krijgt kriebels van de term ‘de ware’. Als ze in haar stamkroeg Otis ontmoet en meer kriebels heeft dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie dan ook hard weglopen. Maar dan blijkt Otis de nieuwe collega te zijn die zij moet inwerken en behoort ontwijken niet meer tot de mogelijkheden. Mollie’s vrienden op de werkvloer proberen haar te overtuigen om de liefde een kans te geven, maar staan daarmee klaarblijkelijk voor hun lastigste case ooit.

Regisseur Happy SingleHappy Single (VIP-middag)

Anna van Keimpema

Schrijvers Happy SingleHappy Single (VIP-middag)

Onbekend

Cast Happy SingleHappy Single (VIP-middag)

Jamie Grant
Juvat Westendorp
Sanne Langelaar
Andre Dongelmans
Manuel Broekman
Barbara Sloesen
Dick van den Toorn
Henriëtte Tol
Peter Blok
Ellemijn Veldhuyzen van Zanten

Happy SingleHappy Single (VIP-middag)

Wil jij weten waar Happy SingleHappy Single (VIP-middag) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Happy SingleHappy Single (VIP-middag) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Happy SingleHappy Single (VIP-middag) informatie

Benieuwd waar Happy SingleHappy Single (VIP-middag) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Happy SingleHappy Single (VIP-middag). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Happy SingleHappy Single (VIP-middag) al heeft ontvangen.

Happy SingleHappy Single (VIP-middag) trailer

Benieuwd of Happy SingleHappy Single (VIP-middag) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Happy SingleHappy Single (VIP-middag) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Happy SingleHappy Single (VIP-middag) kunt kijken!