Happy Together (2007)

Happy Together

95 minuten Drama 2007

Recensies Happy Together

MovieMeter: 3,06

Filmposter Happy Together

Martin en Eline, een welgesteld koppel met twee kinderen, staan op het punt een vakantiehuis te kopen in Toscane. Maar net nadat ze het contract hebben ondertekend, blijkt de filiaalhouder van Martins bank er met een deel van hun centen vandoor te zijn. Dit incident brengt echter een reeks tegenslagen op gang die het perfect gelukkig ogend gezin doen wankelen. Zijn ze het gevolg van een ongelukkige samenloop van omstandigheden? Of zijn ze het resultaat van de keer op keer verkeerde beslissingen van één man die kost wat kost zijn status wil behouden? In zijn pogingen zijn gezin en zichzelf te vrijwaren, raakt Martin langzaamaan meer en meer verstrikt in een net van leugens en bedrog. Een oplossing lijkt heel ver af.
Filmposter Filmposter Happy Together

Regisseur Happy Together

Geoffrey Enthoven

Schrijvers Happy Together

Geoffrey Enthoven

Jacques Boon

Cast Happy Together

François Beukelaers
Kurt Rogiers
Annick Christiaens
Chris Lomme
Ben Van Ostade
Sandrine André
Clara Cleymans

Filmagenda van Happy Together

Happy Together

Wil jij weten waar Happy Together op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Happy Together draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Happy Together informatie

Benieuwd waar Happy Together over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Happy Together. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Happy Together al heeft ontvangen.

Happy Together trailer

Benieuwd of Happy Together iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Happy Together jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Happy Together kunt kijken!