Harriet (2020)

Harriet

125 minuten Drama 06-02-2020

Recensies Harriet

Metacritic: 66,1
Rotten Tomatoes 73

Filmposter Harriet

De film vertelt het levensverhaal van Harriet Tubman. In de negentiende eeuw streeft zij naar het afschaffen van de slavernij. Zelf is ze ook jarenlang slavin tot ze in 1849 weet te ontsnappen. Vanaf dat moment helpt ze honderden lotgenoten uit het Zuiden te ontsnappen via de zogenaamde smokkelroutes, beter bekend als de Underground Railroad.
Filmposter Filmposter Harriet

Regisseur Harriet

Kasi Lemmons

Schrijvers Harriet

Kasi Lemmons

Gregory Allen Howard

Cast Harriet

Joe Alwyn
Clarke Peters
Jennifer Nettles
Cynthia Erivo
Leslie Odom Jr.
Janelle Monáe

Filmagenda van Harriet

Harriet

Wil jij weten waar Harriet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Harriet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Harriet informatie

Benieuwd waar Harriet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Harriet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Harriet al heeft ontvangen.

Harriet trailer

Benieuwd of Harriet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Harriet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Harriet kunt kijken!