Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen (2024)

Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen

15-04-2024
Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni viert zijn 50 jaar optreed-jubileum met een nieuw solo programma plus de uitkomst van zijn gelijknamige anekdotenboek. Hij kan het zelf bijna niet geloven, maar Harry Sacksioni is in de afgelopen vijftig jaar, toch echt ieder jaar op tournee geweest, in binnen- en buitenland! Een enorme prestatie. Neem daarbij het feit dat hij dat bijna ieder jaar deed met nieuw geschreven nummers, en het zal niemand verbazen dat dit jubileumprogramma rijkelijk gevuld is met hoogtepunten uit zijn rijke catalogus. Omdat zijn inspiratie om nieuwe composities te schrijven nooit lijkt te stoppen, zal ook zijn nieuwste werk onderdeel uitmaken van dit optreden. De titel van dit programma – Dat kunnen ze allemáál wel zeggen… – verwijst naar een van de vele verhalen uit zijn boek, die vijftig jaar reizen en optreden heeft opgeleverd. Mooie, bizarre, bijzondere en hilarische anekdoten waarvan een aantal ook zeker tijdens dit jubileumprogramma voorbij zal komen! Harry’s technisch vermogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren’, gemixt met zijn ontwapenende en humoristische verteltrant, maken van dit jubileum-optreden een overrompelende en persoonlijke gebeurtenis. Hij maakt meer dan waar, wat we al jarenlang van hem weten: dat hij een eigenzinnig en uniek fenomeen is binnen de Nederlandse muziekwereld. Niet voor niets is hij Edison winnaar, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, werd er een trein naar hem vernoemd en werd hij begin dit jaar voor het 11de jaar(!) op rij verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux. Incl. pauzedrankje.

Regisseur Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen

Onbekend

Schrijvers Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen

Onbekend

Cast Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen

Onbekend

Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen

Wil jij weten waar Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen informatie

Benieuwd waar Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen al heeft ontvangen.

Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen trailer

Benieuwd of Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen kunt kijken!