First Love (2018)

First Love

108 minuten 2018

Recensies First Love

Metacritic: 76,1
MovieMeter: 4

Filmposter First Love

Leo is een jonge bokser die het geluk niet aan zijn zijde heeft. Hij ontmoet zijn eerste geliefde Monica, een prostituee en verslaafde. Leo weet echter niet dat Monica verzeild is geraakt in drugshandel en het koppel wordt achternagezeten door diverse figuren, waaronder een corrupte agent, een Yakuza en een vrouwelijke moordenaar.
Filmposter Filmposter First Love

Regisseur First Love

Takashi Miike

Schrijvers First Love

Masa Nakamura

Cast First Love

Nao Ohmori
Masayuki Deai
Bengal
Masataka Kubota
Becky
Sakurako Konishi
Mami Fujioka

Alternatieve titels

Hatsukoi

First Love

Filmagenda van First Love

First Love

Wil jij weten waar First Love op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar First Love draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

First Love informatie

Benieuwd waar First Love over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over First Love. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies First Love al heeft ontvangen.

First Love trailer

Benieuwd of First Love iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de First Love jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij First Love kunt kijken!