https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/216171-6ef72eae33cdbfcf8183794cdc2962cd4c435d31/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Dive (2023)

12
Een diepzeeduik op een van 's werelds meest afgezonderde locaties wordt een strijd om te overleven voor twee zussen.

The Dive

12
91 minuten Drama, Oorlog 12-10-2023

Recensies The Dive

Filmposter The Dive

Een diepzeeduik op een van 's werelds meest afgezonderde locaties wordt een strijd om te overleven voor twee zussen.

Een avontuurlijke diepzeeduik op een van 's werelds meest afgezonderde locaties, wordt een wanhopige strijd om te overleven voor de zussen Drew en May. Wanneer een aardverschuiving rotsen in zee doet storten, wordt May geraakt en komt ze vast te zitten op de bodem van de oceaan. Met een gevaarlijk laag zuurstofgehalte is het aan Drew om haar zus te bevrijden en haar leven te redden. Terwijl Drew wanhopig probeert hulp te vinden, voert May haar eigen psychologische strijd. Drew gebruikt al haar vindingrijkheid om haar zus te redden van een dreigende dood en zet hiervoor haar eigen leven op het spel. Terwijl kostbare tijd wegtikt en er geen hulp in zicht is, wordt het een race tegen de klok. Geen lucht. Geen tijd. Geen hoop.

Bekijk het aanbod van The Dive

Regisseurs The Dive

Maximilian Erlenwein

Yona Rozenkier

Schrijvers The Dive

Yona Rozenkier

Cast The Dive

Micha Rozenkier
Yoel Rozenkier
Yona Rozenkier
Claudia Dulitchi
Shmuel Edelman
Miki Marmur
Sun Intusap
Louisa Krause
Sophie Lowe

Alternatieve titels

Hatzlila

The Dive

The Dive

Wil jij weten waar The Dive op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Dive draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Dive informatie

Benieuwd waar The Dive over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Dive. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Dive al heeft ontvangen.

The Dive trailer

Benieuwd of The Dive iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Dive jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Dive kunt kijken!