https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201860-4df5f75eb6b9dc301395684a782b16b36d20d9a7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Casablanca Beats (2022)

6
Bekijk op Picl
Bekijk trailer

Casablanca Beats

6
101 minuten 25-08-2022

Filmposter Casablanca Beats

Casablanca Beats laat zien hoe muziek het leven van jongeren kan veranderen. Hiphop helpt hen zichzelf en hun passies te ontdekken in Casablanca. Anas is een voormalige rapper die gaat werken als docent in een cultureel centrum in een volkswijk van Casablanca. Hij vertelt zijn leerlingen over de veranderingen die hiphop teweeg bracht in Amerika. Aangemoedigd door Anas leren de jongeren hun eigen ervaringen in muziek en tekst uit te drukken. Toch zullen ze aanlopen tegen de tradities en verwachtingen die de samenleving ze oplegt. Regisseur Nabil Ayouch (Razzia, Les Chevaux de Dieu) schetst met Casablanca Beats een liefdevol portret van de stad, de cultuur en de jongeren die haar toekomst zullen bepalen.

Bekijk het aanbod van Casablanca Beats

Regisseur Casablanca Beats

Nabil Ayouch

Schrijvers Casablanca Beats

Onbekend

Cast Casablanca Beats

Anas Basbousi
Ismail Adouab
Nouhaila Arif
Samah Baricou

Alternatieve titels

Haut et Fort

Casablanca Beats

Casablanca Beats

Wil jij weten waar Casablanca Beats op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Casablanca Beats draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Casablanca Beats informatie

Benieuwd waar Casablanca Beats over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Casablanca Beats. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Casablanca Beats al heeft ontvangen.

Casablanca Beats trailer

Benieuwd of Casablanca Beats iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Casablanca Beats jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Casablanca Beats kunt kijken!