Haute Couture (2021)

Haute Couture

100 minuten 2021

Filmposter Haute Couture

Jade, 20, steelt op een dag een handtas in de Parijse metro. Terwijl ze de inhoud van deze tas bekijkt, begrijpt Jade dat ze net een arbeidster, uit een vergelijkbaar milieu als het hare, heeft beroofd. Vol wroeging gaat ze naar het huis van de vrouw om haar spullen terug te geven. Wanneer ze aanbelt, ontmoet Jade Esther, een vrouw van zestig jaar. De carrière van Esther als verantwoordelijke van het naai-atelier van Dior loopt bijna ten einde. Esther, die bij de pinken is, stelt Jade voor om haar vaardigheden als naaister, haar enige en echte rijkdom, aan haar door te geven.
Filmposter Filmposter Haute Couture

Regisseur Haute Couture

Onbekend

Schrijvers Haute Couture

Onbekend

Cast Haute Couture

Nathalie Baye
Pascale Arbillot
Lyna Khoudri

Filmagenda van Haute Couture

Haute Couture

Wil jij weten waar Haute Couture op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Haute Couture draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Haute Couture informatie

Benieuwd waar Haute Couture over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Haute Couture. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Haute Couture al heeft ontvangen.

Haute Couture trailer

Benieuwd of Haute Couture iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Haute Couture jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Haute Couture kunt kijken!