https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/133499-3b64c53cbf3547806e5255435996720d684213da/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hellhole (2020)

12 Geweld

Hellhole

12 Geweld
87 minuten Drama 23-01-2020

Recensies Hellhole

Rotten Tomatoes 80

Filmposter Hellhole

Hellhole vertelt het verhaal van enkele verloren zielen in Brussel in het jaar 2016. Tijdens zijn huisbezoeken ontmoet huisarts Wannes verschillende mensen. Een van zijn patiënten, de jonge Marokkaan Mehdi, herinnert Wannes aan zijn eigen zoon Joris, een F16-piloot op missie in het Midden-Oosten. De Italiaanse Alba, tolk bij het Europese Parlement, zoekt een uitweg voor haar eenzaamheid en lusteloosheid in drugs en one-night stands.

Regisseur Hellhole

Bas Devos

Schrijvers Hellhole

Bas Devos

Cast Hellhole

Lubna Azabal
Alba Rohrwacher
Mieke De Groote
Willy Thomas
Hamsa Belarbi
Hamza Belarbi
Amine Benhilal

Filmagenda van Hellhole

Hellhole

Wil jij weten waar Hellhole op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hellhole draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hellhole informatie

Benieuwd waar Hellhole over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hellhole. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hellhole al heeft ontvangen.

Hellhole trailer

Benieuwd of Hellhole iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hellhole jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hellhole kunt kijken!