Help! The Doctor Is Drowning (1973)

Help! The Doctor Is Drowning

94 minuten Komedie 1973

Recensies Help! The Doctor Is Drowning

MovieMeter: 2,66

Filmposter Help! The Doctor Is Drowning

Het leven van dorpsdokter Angelino gaat zijn gewone gangetje, totdat er een nieuwe onderwijzeres arriveert. Bij de eerste aanblik slaat zijn hart spontaan een paar slagen over. Ondertussen heeft ook aannemer Bram zijn hart verpand en wel aan een zigeunerin, Katja genaamd. Uit liefde voor haar legt hij een heel kampement aan. Zal het de twee mannen lukken om de door hen begeerde vrouwen te veroveren? De dorpsgemeenschap wacht in spanning af.
Filmposter Filmposter Help! The Doctor Is Drowning

Regisseur Help! The Doctor Is Drowning

Nikolai van der Heyde

Schrijvers Help! The Doctor Is Drowning

Felix Thijssen

Toon Kortooms

Cast Help! The Doctor Is Drowning

Willeke van Ammelrooy
Piet Bambergen
Ward de Ravet
Jules Croiset
Martine Bijl

Alternatieve titels

Help! De Dokter Verzuipt

Help! The Doctor Is Drowning

Filmagenda van Help! The Doctor Is Drowning

Help! The Doctor Is Drowning

Wil jij weten waar Help! The Doctor Is Drowning op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Help! The Doctor Is Drowning draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Help! The Doctor Is Drowning informatie

Benieuwd waar Help! The Doctor Is Drowning over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Help! The Doctor Is Drowning. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Help! The Doctor Is Drowning al heeft ontvangen.

Help! The Doctor Is Drowning trailer

Benieuwd of Help! The Doctor Is Drowning iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Help! The Doctor Is Drowning jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Help! The Doctor Is Drowning kunt kijken!