Help ons een handje in coronatijden (2021)

Help ons een handje in coronatijden

06-12-2021
Nu het culturele leven voor een lange tijd heeft platgelegen en Parkvilla lange tijd haar deuren moest sluiten, hebben wij in één klap veel inkomsten verloren. Omdat Parkvilla tegelijkertijd slechts in beperkte mate gemeentelijke subsidie ontvangt, zijn deze eigen inkomsten echter wel van enorm groot belang om te kunnen voortbestaan.Draag jij Parkvilla een warm hart toe en wil je ons in deze zware coronatijden steunen? Kies er dan voor om een vrijwillige donatie te doen. Via deze weg help je ons het hoofd boven water te houden en onze deuren open! Klik op de button hierboven ‘Ticket Online Kopen'. Je kunt zelf een bedrag kiezen en doneren kan al vanaf € 5,00.Parkvilla is erkend als culturele ANBI; giften en donaties zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting cq. vennootschapsbelasting. Je steun wordt zeer gewaardeerd. Help jij ons ook een handje?

Regisseur Help ons een handje in coronatijden

Onbekend

Schrijvers Help ons een handje in coronatijden

Onbekend

Cast Help ons een handje in coronatijden

Onbekend

Filmagenda van Help ons een handje in coronatijden

Help ons een handje in coronatijden

Wil jij weten waar Help ons een handje in coronatijden op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Help ons een handje in coronatijden draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Help ons een handje in coronatijden informatie

Benieuwd waar Help ons een handje in coronatijden over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Help ons een handje in coronatijden. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Help ons een handje in coronatijden al heeft ontvangen.

Help ons een handje in coronatijden trailer

Benieuwd of Help ons een handje in coronatijden iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Help ons een handje in coronatijden jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Help ons een handje in coronatijden kunt kijken!