Helse Horroravond: Barbarian (16+) (2023)

Helse Horroravond: Barbarian (16+)

30-03-2023
Horrorfans kunnen hun hart ophalen tijdens de Helse Horroravond van Barbarian. Iedereen wordt in stijl ontvangen door een van onze medewerkers met een angstaanjagend drankje. Tijdens de film gaan we rond met een hapje en aan het eind van de avond ontvangt iedereen een griezelige attentie. --- Een jonge vrouw boekt een huurwoning, omdat ze naar Detroit afreist voor een sollicitatiegesprek. Wanneer ze laat in de avond arriveert, ontdekt ze dat het huis dubbel is geboekt en een vreemde man er al verblijft. Tegen haar intuïtie in besluit ze de nacht door te brengen in het huis, maar ontdekt al snel dat er veel meer te vrezen is dan alleen een onverwachte huisgast.

Regisseur Helse Horroravond: Barbarian (16+)

Zach Cregger

Schrijvers Helse Horroravond: Barbarian (16+)

Onbekend

Cast Helse Horroravond: Barbarian (16+)

Georgina Campbell
Bill Skarsgård
Matthew Patrick Davis
Justin Long
Richard Brake
Jaymes Butler
Kurt Braunohler

Filmagenda van Helse Horroravond: Barbarian (16+)

Helse Horroravond: Barbarian (16+)

Wil jij weten waar Helse Horroravond: Barbarian (16+) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Helse Horroravond: Barbarian (16+) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Helse Horroravond: Barbarian (16+) informatie

Benieuwd waar Helse Horroravond: Barbarian (16+) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Helse Horroravond: Barbarian (16+). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Helse Horroravond: Barbarian (16+) al heeft ontvangen.

Helse Horroravond: Barbarian (16+) trailer

Benieuwd of Helse Horroravond: Barbarian (16+) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Helse Horroravond: Barbarian (16+) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Helse Horroravond: Barbarian (16+) kunt kijken!