Henk Poort - Henk Poort en de Helden (2020)

Henk Poort - Henk Poort en de Helden

16-07-2020
Henk Poort hoort bij De Beste Zangers van Nederland. Althans, dat vindt de AVROTROS, die hem uitnodigde deel te nemen aan het gelijknamige TV-programma. Bij De Beste Zangers zingen de artiesten songs buiten hun geijkte repertoire. Henk werd daarom gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn. En dat gaf hem de inspiratie voor deze nieuwe solo. Bovendien rees de vraag naar nieuwe verhalen en nieuwe songs na het succes van Ik ben mijn lied, waarin Henk Poort zich ook bewees als rasverteller. In Henk Poort en de Helden ontmoeten we zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet!) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij). Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een ‘held’… Maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee? In Henk Poort en de Helden klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. Ze vormen samen een sterk persoonlijk verhaal.

Regisseur Henk Poort - Henk Poort en de Helden

Onbekend

Schrijvers Henk Poort - Henk Poort en de Helden

Onbekend

Cast Henk Poort - Henk Poort en de Helden

Onbekend

Filmagenda van Henk Poort - Henk Poort en de Helden

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Henk Poort - Henk Poort en de Helden draait helaas niet in de bioscoop

Henk Poort - Henk Poort en de Helden

Wil jij weten waar Henk Poort - Henk Poort en de Helden op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Henk Poort - Henk Poort en de Helden draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Henk Poort - Henk Poort en de Helden informatie

Benieuwd waar Henk Poort - Henk Poort en de Helden over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Henk Poort - Henk Poort en de Helden. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Henk Poort - Henk Poort en de Helden al heeft ontvangen.

Henk Poort - Henk Poort en de Helden trailer

Benieuwd of Henk Poort - Henk Poort en de Helden iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Henk Poort - Henk Poort en de Helden jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Henk Poort - Henk Poort en de Helden kunt kijken!