Henry van Loon - Onze Henry

Henry van Loon - Onze Henry

Uitverkocht. Je bedenkt het niet maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop met een parelmoeren glans naar buiten treedt en hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: ‘Dat was nu echt weer iets voor onze Henry.’ In deze persoonlijke voorstelling zoomt Henry in op zijn Brabantse roots met ontroerende liedjes en even hilarische als fidele bespiegelingen. Onze Henry is alweer de vijfde theatershow van de virtuoze comedian en acteur Henry van Loon (Oirschot, 1982). Begin 2019 schitterde hij in het tweede seizoen van De Luizenmoeder èn in maar liefst 21 hoofdrollen in de komische Videolandserie Random Shit. PERSQUOTES ‘Stoere praat en oprecht verdriet zijn in balans’ ★★★★ NRC ‘Henry van Loon maakt diepe indruk en verbreedt zijn stijl’ ★★★★★ AD ‘Henry van Loon wisselt maffe verhalen en treffende imitaties af met liefdevolle verhalen over zijn ouders’ ★★★★ DE VOLKSKRANT ‘Sterke performer schept aangename verwarring’ ★★★★ TROUW ‘Van Loon vermengd absurdisme met een zeer oprechte rode draad over dat wat echt telt in het leven. En dat zorgt voor een interessante verdiepingsslag.’ ★★★★ DE TELEGRAAF ‘Van Loon heeft een virtuoze techniek, die iedere voorstelling beter wordt.’ HET PAROOL ‘Henry van Loon heeft een programma gemaakt waarin hij zijn unieke stijl, vol surrealisme, geouwehoer, en houterige botheid, combineert met warme herinneringen aan zijn moeder.’ THEATERKRANT ‘Hilarisch en intiem tegelijk’ ★★★★ SCENES.NL

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Henry van Loon - Onze Henry

Henry van Loon - Onze Henry

Wil jij weten waar Henry van Loon - Onze Henry op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Henry van Loon - Onze Henry draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Henry van Loon - Onze Henry informatie

Benieuwd waar Henry van Loon - Onze Henry over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Henry van Loon - Onze Henry. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Henry van Loon - Onze Henry al heeft ontvangen.

Henry van Loon - Onze Henry trailer

Benieuwd of Henry van Loon - Onze Henry iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Henry van Loon - Onze Henry jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Henry van Loon - Onze Henry kunt kijken!