https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/210552-dafb6e035ca90a787205aac311f69889cacfcfff/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Her (2013)

Grof taalgebruik 12 Seks
Een ontroerend en sfeervol verhaal (genomineerd voor 5 Oscars) over liefde, intimiteit en de risico's ervan in de moderne digitale wereld.

Her

Grof taalgebruik 12 Seks
126 minuten Romantiek, Science fiction, Drama, Komedie 2013

Recensies Her

MovieMeter: 3,63
Metacritic: 90,1
Rotten Tomatoes 95

Filmposter Her

Een ontroerend en sfeervol verhaal (genomineerd voor 5 Oscars) over liefde, intimiteit en de risico's ervan in de moderne digitale wereld.

Theodore (Joaquin Phoenix) is een eenzame schrijver. Hij schaft zich een nieuw ontwikkeld besturingssysteem aan dat bestemd is om in alle behoeften van diens gebruiker te voorzien. Tot grote verbazing van Theodore ontspint zich een romantische relatie tussen hem en het besturingssysteem.
Her Her
Filmposter Filmposter Her

Regisseur Her

Spike Jonze

Schrijvers Her

Spike Jonze

Cast Her

Amy Adams
Joaquin Phoenix
Scarlett Johansson
Lisa Renee Pitts
Gabe Gomez
Lynn Adrianna Freedman

Filmagenda van Her

Her

Wil jij weten waar Her op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Her draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Her informatie

Benieuwd waar Her over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Her. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Her al heeft ontvangen.

Her trailer

Benieuwd of Her iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Her jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Her kunt kijken!