https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/178411-d33865875adb08468f9bc0f51f1427c90cbe8617/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Here We Are (2021)

Angst
De gescheiden vijftiger Aharon is gestopt met werken om zich volledig te wijden aan de zorg voor zijn autistische zoon. Zijn ex-vrouw vindt het echter tijd dat zoon Uri begeleid gaat wonen om onafhankelijker te leren leven.

Here We Are

Angst
94 minuten 07-10-2021

Recensies Here We Are

MovieMeter: 2

Filmposter Here We Are

De gescheiden vijftiger Aharon is gestopt met werken om zich volledig te wijden aan de zorg voor zijn autistische zoon. Zijn ex-vrouw vindt het echter tijd dat zoon Uri begeleid gaat wonen om onafhankelijker te leren leven.

De gescheiden vijftiger Aharon is gestopt met werken om zich volledig te wijden aan de zorg voor zijn autistische zoon. Samen leiden ze een harmonisch leven, ver van de boze buitenwereld. Uri is echter bijna volwassen en zijn moeder vindt dat het tijd is dat hij begeleid gaat wonen om onafhankelijker te leren leven. Aharon gelooft niet dat een ander zijn zoon beter zal begrijpen en wil zelf zijn fulltime voogd blijven. Onder toenemende druk van zijn ex-vrouw en een maatschappelijk werker stemt hij uiteindelijk toch in. Op weg naar het instituut krijgt Uri echter een driftbui, waardoor Aharon besluit er samen vandoor te gaan. Uri is immers duidelijk nog niet klaar voor een scheiding. Of is het Aharon die zijn zoon niet kan loslaten? Shai Avivi en Noam Imber vertolken de hoofdrollen in Here We Are, een pakkende en hartverwarmende tragikomedie van de Israëlische regisseur Nir Bergman over een vader-zoon relatie, ouder worden en leren loslaten.

Bekijk het aanbod van Here We Are

Regisseur Here We Are

Nir Bergman

Schrijvers Here We Are

Onbekend

Cast Here We Are

Smadi Wolfman
Shai Avivi
Noam Imber

Filmagenda van Here We Are

Here We Are

Wil jij weten waar Here We Are op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Here We Are draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Here We Are informatie

Benieuwd waar Here We Are over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Here We Are. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Here We Are al heeft ontvangen.

Here We Are trailer

Benieuwd of Here We Are iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Here We Are jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Here We Are kunt kijken!