https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/111792-914c7ed8de561df1772cd5ff1518562e877b09f5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hereditary (2018)

16 Angst Grof taalgebruik
Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt.

Hereditary

16 Angst Grof taalgebruik
126 minuten Horror 14-06-2018

Recensies Hereditary

MovieMeter: 3,22
Metacritic: 87,1
Rotten Tomatoes 89

Filmposter Hereditary

Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt.

Nadat de grootmoeder van de familie Graham overlijdt, werpt de aanwezigheid van deze weinig geliefde vrouw nog steeds een schaduw op het gezin. Vooral haar kleindochter Charlie, voor wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. De Grahams zitten nog midden in hun rouwproces wanneer langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over hun afkomst aan het licht komt. Annie, de moeder binnen het gezin, wordt gedwongen om een duister pad in te slaan om te kunnen ontsnappen aan het noodlot dat hen allen te wachten staat. Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt.

Regisseur Hereditary

Ari Aster

Schrijvers Hereditary

Ari Aster

Cast Hereditary

Alex Wolff
Gabriel Byrne
Toni Collette
Milly Shapiro

Hereditary

Wil jij weten waar Hereditary op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hereditary draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hereditary informatie

Benieuwd waar Hereditary over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hereditary. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hereditary al heeft ontvangen.

Hereditary trailer

Benieuwd of Hereditary iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hereditary jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hereditary kunt kijken!