Hero

164 minuten 2019

Recensies Hero

Filmposter Hero

Sakthi is een jongen die ervan droomt een superheld te worden, zoals Shaktimaan. Nadat hij door zijn leraar en klasgenoten uitgelachen werd omdat hij geloofde dat Shaktimaan echt bestaat, probeert Sakthi het te bewijzen door van het terras van zijn school te vallen en daarbij zichzelf te verwonden. Zijn vader tracht Sakthi ervan te overtuigen dat Shaktimaan fictief is door de disclaimer te tonen van acteur Mukesh Khanna die kijkers adviseert dat de gebeurtenissen in de show puur fictief zijn, waardoor Sakthi zijn hoop om superheld te worden laat varen. Jaren later heeft hij echter nog steeds zijn dromen.

Bekijk het aanbod van Hero

Filmposter Filmposter Hero

Regisseur Hero

Onbekend

Schrijvers Hero

Onbekend

Cast Hero

Abhay Deol
Arjun Sarja
Sivakarthikeyan

Hero

Wil jij weten waar Hero op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hero draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hero informatie

Benieuwd waar Hero over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hero. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hero al heeft ontvangen.

Hero trailer

Benieuwd of Hero iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hero jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hero kunt kijken!