https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/173337-973d78db6cafb919def24e78c04a9c7c90906ed3/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Herself (2021)

12 Angst Discriminatie Geweld Grof taalgebruik
Herself is een Brits-Iers drama over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie en een nieuw bestaan moet opbouwen.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Herself

12 Angst Discriminatie Geweld Grof taalgebruik
98 minuten 25-11-2021

Recensies Herself

Filmposter Herself

Herself is een Brits-Iers drama over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie en een nieuw bestaan moet opbouwen.

Herself is een Brits-Iers drama over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie. Ze komt in het sociale huur-traject terecht, maar door de schaarste op de huizenmarkt is ze voorlopig dakloos en genoodzaakt om op een hotelkamer te kamperen. Vastbesloten om haar jonge dochters een fijn thuis en een beter bestaan te bieden, zet Sandra haar zinnen op het bouwen van een eigen huis. Door een gul aanbod van een vrouw waarvoor ze schoonmaakt, een gepensioneerd arts (Harriet Walter), heeft die droom een kans van slagen. Zonder enige ervaring, maar met een bijzonder clubje vrienden begint ze aan het avontuur. Tegelijkertijd moet ze ontsnappen aan de greep van haar bezitterige ex-man en hem weghouden van haar en haar meisjes.
Herself Herself Herself Herself Herself Herself
Filmposter Filmposter Herself

Regisseurs Herself

Phyllida Lloyd

Phyllida Loyd

Schrijvers Herself

Onbekend

Cast Herself

Harriet Walter
Clare Dunne
Sean Duggan
Conleth Hill
Cathy Belton
Molly McCann
Ian Lloyd Anderson
Aaron Lockhart
Anita Petry
Conleth Hil
Ericka Roe
Rebecca O'Mara
Ruby Rose O'Hara

Filmagenda van Herself

Herself

Wil jij weten waar Herself op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Herself draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Herself informatie

Benieuwd waar Herself over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Herself. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Herself al heeft ontvangen.

Herself trailer

Benieuwd of Herself iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Herself jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Herself kunt kijken!