Het Debuut (1977)

16 Seks

Het Debuut

16 Seks
94 minuten Drama, Romantiek 1977

Recensies Het Debuut

MovieMeter: 2,34

Filmposter Het Debuut

Een schoolmeisje wordt verliefd op haar aangetrouwde oom als deze op bezoek is voor een feestje. Naast veel plezier op het strand, waar ze allemaal gezellig vliegeren, krijgt ze bij hem ook haar eerste seksuele ervaringen, maar dit debuut moet wel geheim gehouden worden voor zijn vrouw en haar ouders, want niemand zal hun plezier accepteren, zelfs haar beste vriendin niet. Verfilming van Hester Albachs gelijknamige roman.
Filmposter Filmposter Het Debuut

Regisseur Het Debuut

Nouchka van Brakel

Schrijvers Het Debuut

Nouchka van Brakel

Carel Donck

Hester Albach

Cast Het Debuut

Pleuni Touw
Gerard Cox
Kitty Courbois
Marina de Graaf

Filmagenda van Het Debuut

Het Debuut

Wil jij weten waar Het Debuut op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het Debuut draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het Debuut informatie

Benieuwd waar Het Debuut over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het Debuut. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het Debuut al heeft ontvangen.

Het Debuut trailer

Benieuwd of Het Debuut iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het Debuut jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het Debuut kunt kijken!