https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211104-921d545a7227efe32a2bb50a3581d011ef881b58/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Het Geheugenspel (2023)

16
Eén van de meest populaire bestsellers van de beroemde thrillerschrijvers Nicci French, nu voor het eerst verfilmd met o.a. Anna Drijver, Maarten Heijmans, Louis Talpe en Gert Winckelmans.

Bekijk trailer

Het Geheugenspel

16
108 minuten 18-05-2023

Filmposter Het Geheugenspel

Eén van de meest populaire bestsellers van de beroemde thrillerschrijvers Nicci French, nu voor het eerst verfilmd met o.a. Anna Drijver, Maarten Heijmans, Louis Talpe en Gert Winckelmans.

Eén van de meest populaire bestsellers van de beroemde thrillerschrijvers Nicci French, nu voor het eerst verfilmd met o.a. Anna Drijver, Maarten Heijmans, Louis Talpe en Gert Winckelmans. Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie; de destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn.

Regisseurs Het Geheugenspel

Jan Verheyen

Lien Willaert

Schrijvers Het Geheugenspel

Onbekend

Cast Het Geheugenspel

Anna Drijver
Gert Winckelmans
Gilda De Bal
Louis Talpe
Maarten Heijmans
Meral Polat
Vic de Wachter
Martijn Hillenius
Daan Creyton
Ella van Remortel
Elske Stout

Het Geheugenspel

Wil jij weten waar Het Geheugenspel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het Geheugenspel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het Geheugenspel informatie

Benieuwd waar Het Geheugenspel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het Geheugenspel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het Geheugenspel al heeft ontvangen.

Het Geheugenspel trailer

Benieuwd of Het Geheugenspel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het Geheugenspel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het Geheugenspel kunt kijken!