https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/219969-c86aaf43728a5a9c869fc1750cd9e2c589d2dc6b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Laatste Ronde (2024)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Laatste Ronde

12
94 minuten 16-05-2024

Filmposter Laatste Ronde

Als jeugdvrienden André, Bart en David, allen diep in de 50, gaan klussen in een oude opgekochte hoeve van vriend Joost in België, blijken ze niet langer onsterfelijk. Ze wisselen nog steeds moeiteloos loodzware ernst af met slap ouwehoeren, maar daarmee ontkomen ze niet aan het feit dat ze ouder worden. Loyaliteit, noodlot en humor zijn hun reddingsboei om de volgende fase in hun leven onder ogen te zien.

Regisseur Laatste Ronde

Boris Paval Conen

Schrijvers Laatste Ronde

Onbekend

Cast Laatste Ronde

Wim Opbrouck
Wilfried de Jong
Leopold Witte
Rosa Kreulen
Reinout Bussemaker

Filmagenda van Laatste Ronde

Laatste Ronde

Wil jij weten waar Laatste Ronde op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Laatste Ronde draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Laatste Ronde informatie

Benieuwd waar Laatste Ronde over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Laatste Ronde. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Laatste Ronde al heeft ontvangen.

Laatste Ronde trailer

Benieuwd of Laatste Ronde iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Laatste Ronde jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Laatste Ronde kunt kijken!