Het Leven Is Vurrukkulluk

Het Leven is Vurrukkulluk is een film over liefde en verlangen.

Bekijk trailer

Het Leven Is Vurrukkulluk

94 minuten Komedie, Romantiek 25-01-2018
MovieMeter: 1,87
Het Leven is Vurrukkulluk is een film over liefde en verlangen.

Het Leven is Vurrukkulluk is een film over liefde en verlangen. Tijdens een heerlijke lentedag zien we twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal ontmoeten we Rosa en Kees, oude geliefden, wiens paden na decennia onverwacht weer kruisen. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Geregisseerd door

Frans Weisz

Schrijvers

Remco Campert

Theo Nijland

Cast

Willeke van Ammelrooy
Reinout Scholten van Aschat
Anniek Pheifer
Geza Weisz
Teun Kuilboer
Romy Louise Lauwers
Tine Joustra

Bioscoopagenda van Het Leven Is Vurrukkulluk

Helaas draait Het Leven Is Vurrukkulluk niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 25-01-2018.

Het Leven Is Vurrukkulluk

Wil jij weten waar Het Leven Is Vurrukkulluk op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het Leven Is Vurrukkulluk draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het Leven Is Vurrukkulluk informatie

Benieuwd waar Het Leven Is Vurrukkulluk over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het Leven Is Vurrukkulluk. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het Leven Is Vurrukkulluk al heeft ontvangen.

Het Leven Is Vurrukkulluk trailer

Benieuwd of Het Leven Is Vurrukkulluk iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het Leven Is Vurrukkulluk jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het Leven Is Vurrukkulluk kunt kijken!