De bladzij en de werkelijkheid (2022)

De bladzij en de werkelijkheid

06-12-2022
Documentaire over schrijver, vertaler, acteur en essayist August Willemsen, die de gedichten van Fernando Pessoa en Carlos Drummond de Andrade ontsloot voor het Nederlandse taalgebied. 

Regisseur De bladzij en de werkelijkheid

Frederieke Jochems

Schrijvers De bladzij en de werkelijkheid

Onbekend

Cast De bladzij en de werkelijkheid

Onbekend

Filmagenda van De bladzij en de werkelijkheid

De bladzij en de werkelijkheid

Wil jij weten waar De bladzij en de werkelijkheid op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De bladzij en de werkelijkheid draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De bladzij en de werkelijkheid informatie

Benieuwd waar De bladzij en de werkelijkheid over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De bladzij en de werkelijkheid. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De bladzij en de werkelijkheid al heeft ontvangen.

De bladzij en de werkelijkheid trailer

Benieuwd of De bladzij en de werkelijkheid iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De bladzij en de werkelijkheid jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De bladzij en de werkelijkheid kunt kijken!