Het Molletje in de Herfst (2020)

Het Molletje in de Herfst

29-10-2020
Vier verrukkelijke tekenfilmpjes over het vrolijke en grappige Molletje dat met zijn vriendjes in het bos woont – voor de allerkleinsten. Je ziet hoe hij aan zijn tuinbroek is gekomen, en wat hij beleeft in de auto, met een radio en in de dierentuin.

Regisseur Het Molletje in de Herfst

Onbekend

Schrijvers Het Molletje in de Herfst

Onbekend

Cast Het Molletje in de Herfst

Onbekend

Filmagenda van Het Molletje in de Herfst

Het Molletje in de Herfst

Wil jij weten waar Het Molletje in de Herfst op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het Molletje in de Herfst draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het Molletje in de Herfst informatie

Benieuwd waar Het Molletje in de Herfst over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het Molletje in de Herfst. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het Molletje in de Herfst al heeft ontvangen.

Het Molletje in de Herfst trailer

Benieuwd of Het Molletje in de Herfst iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het Molletje in de Herfst jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het Molletje in de Herfst kunt kijken!