https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/219514-ccab14ae5e513382cad432fbd6245d74e25d388b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop (2024)

AL
De muizen Sam en Julia beleven spannende avonturen binnen de wereld van Het Muizenhuis: ze ontrafelen eilandgeheimen, leren magische goocheltrucs en ontdekken verborgen mysteries. Ondertussen leren ze waardevolle lessen over vriendschap.

Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop

AL
60 minuten 24-04-2024

Filmposter Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop

De muizen Sam en Julia beleven spannende avonturen binnen de wereld van Het Muizenhuis: ze ontrafelen eilandgeheimen, leren magische goocheltrucs en ontdekken verborgen mysteries. Ondertussen leren ze waardevolle lessen over vriendschap.

Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop is een compilatie van acht afleveringen waarvan 6 afleveringen nooit eerder vertoond zijn. De muizen Sam en Julia beleven spannende avonturen binnen de wereld van Het Muizenhuis. Ze ontrafelen eilandgeheimen, leren magische goocheltrucs en ontdekken verborgen mysteries. Ze zien zelfs hoe een regenboog ontstaat, gaan sterrenkijken en leren leuke danspasjes! Tussen al deze geweldige belevenissen leren Sam en Julia waardevolle lessen over vriendschap en verdraagzaamheid. Ze versterken hun band en maken prachtige herinneringen samen.

Bekijk het aanbod van Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop

Regisseur Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop

Regis Vidal

Schrijvers Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop

Onbekend

Cast Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop

Fred Meijer
Vlinder de Jong
Noah Fontijn
Melise de Winter
Ewout Eggink
Edna Kalb
Paul Disbergen
Rosemarie Voogt
Lotta Pillitu
Moos Langes
Jack Bouman
Renee van Wegberg
Shayne Bakker

Filmagenda van Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop

Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop

Wil jij weten waar Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop informatie

Benieuwd waar Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop al heeft ontvangen.

Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop trailer

Benieuwd of Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop kunt kijken!