Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis (2024)

Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis

50 minuten 23-02-2024
Het Muizenhuis: Sam en Julia, op reis 3 + Opa zeeman heeft zijn schip de hele wereld rondgevaren. Althans dat beweert hij in zijn sterke zeemansverhalen. De vissersvrouw heeft een stapel ansichtkaarten van over de hele wereld. Sam & Julia beleven de reizen opnieuw door er met opa te praten en er over te zingen. Actrice Abke Bruins vertelt, musiceert en bespeelt de inmiddels wereldberoemde muizen in hun reis rond de wereld. Overal waar ze komen ontmoeten ze andere muizen met hun eigen thuis. Als Sam & Julia na de reis ook weer thuis komen, beseffen ze: Thuis is waar je je muis voelt. Zondag 24 maart 2024, Tickets: € 9.00

Regisseur Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis

Onbekend

Schrijvers Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis

Onbekend

Cast Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis

Onbekend

Filmagenda van Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis

Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis

Wil jij weten waar Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis informatie

Benieuwd waar Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis al heeft ontvangen.

Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis trailer

Benieuwd of Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis kunt kijken!