Het Offer - Engels ondertiteld (2020)

Het Offer - Engels ondertiteld

145 minuten 21-09-2020
De zwanenzang van Andrej Tarkovski is een zwaarmoedig psychologisch drama over een man die de banden met het leven vernieuwt door zichzelf op te offeren. Samen met zijn familie en beste vrienden viert Aleksander zijn verjaardag. Het selecte gezelschap wordt verrast door nieuws van een op handen zijnde nucleaire catastrofe. Aleksander belooft aan God dat hij alles wat hij lief heeft zal opofferen, om zo de gebeurtenissen een andere wending te laten nemen. De volgende ochtend lijkt de Apocalyps achterwege gebleven, maar Aleksander houdt zijn belofte. Door dat offer maakt hij de wereld weer leefbaar voor de mensheid in het algemeen en zijn zoon in het bijzonder. Het is dan ook geen toeval dat Tarkovski zijn laatste film heeft opgedragen aan zijn zoon. Het camerawerk kwam voor rekening van Sven Nykvist, de geniale cameraman die zo’n dertig jaar lang samenwerkte met de Zweedse grootmeester Ingmar Bergman.

Regisseur Het Offer - Engels ondertiteld

Onbekend

Schrijvers Het Offer - Engels ondertiteld

Onbekend

Cast Het Offer - Engels ondertiteld

Onbekend

Filmagenda van Het Offer - Engels ondertiteld

Het Offer - Engels ondertiteld

Wil jij weten waar Het Offer - Engels ondertiteld op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het Offer - Engels ondertiteld draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het Offer - Engels ondertiteld informatie

Benieuwd waar Het Offer - Engels ondertiteld over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het Offer - Engels ondertiteld. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het Offer - Engels ondertiteld al heeft ontvangen.

Het Offer - Engels ondertiteld trailer

Benieuwd of Het Offer - Engels ondertiteld iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het Offer - Engels ondertiteld jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het Offer - Engels ondertiteld kunt kijken!