https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/150590-84a13156f39bff6e4e51a6dbe8c60f787f86a98b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Het Pärt Gevoel (2019)

Arvo Pärt, wordt doorgaans beschouwd als een soort kluizenaar. Maar wie de componist aan het werk ziet, ervaart juist het tegenovergestelde; de inmiddels 83-jarige musicus combineert gevoeligheid met humor.

Het Pärt Gevoel

75 minuten 2019

Filmposter Het Pärt Gevoel

Arvo Pärt, wordt doorgaans beschouwd als een soort kluizenaar. Maar wie de componist aan het werk ziet, ervaart juist het tegenovergestelde; de inmiddels 83-jarige musicus combineert gevoeligheid met humor.

Arvo Pärt, de meest gevierde componist van onze tijd, wordt doorgaans beschouwd als een soort kluizenaar. Maar wie de componist aan het werk ziet, ervaart juist het tegenovergestelde; de inmiddels 83-jarige musicus combineert een ongelooflijke gevoeligheid met humor en een tomeloze energie. Dit is onder meer te zien tijdens zijn intensieve samenwerking met het Cello Octet Amsterdam, een unieke gebeurtenis die centraal staat in de documentaire. We krijgen zo een bijzondere inkijk in het universum van Arvo Pärt. Een universum dat niet alleen bewoond wordt door klassieke musici als Tõnu Kaljuste, Candida Thompson of Daniel Reuss maar ook door andere kunstenaars zoals de choreograaf Ji?í Kylián, filmmaker Alain Gomis en de jonge Canadese techno-componist Kara-Lis Coverdale. Allen zijn zij op zoek naar het Pärt gevoel. Paul Hegeman laat met zijn nieuwste film Het Pärt Gevoel wederom zien onmisbaar te zijn in de documentaire wereld. Eerder maakte hij Ik wil graag 100 worden, waar hij de energieke dirigent en muzikant Ton Koopman volgde.

Bekijk het aanbod van Het Pärt Gevoel

Het Pärt Gevoel
Filmposter Filmposter Het Pärt Gevoel

Regisseur Het Pärt Gevoel

Onbekend

Schrijvers Het Pärt Gevoel

Onbekend

Cast Het Pärt Gevoel

Onbekend

Het Pärt Gevoel

Wil jij weten waar Het Pärt Gevoel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het Pärt Gevoel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het Pärt Gevoel informatie

Benieuwd waar Het Pärt Gevoel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het Pärt Gevoel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het Pärt Gevoel al heeft ontvangen.

Het Pärt Gevoel trailer

Benieuwd of Het Pärt Gevoel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het Pärt Gevoel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het Pärt Gevoel kunt kijken!